Frumuseţe fără efort: idei care să te inspire

Frumuseţea nu trebuie să te coste zeci de mii de lei, o groază de timp sau prea mult efort. În ziua de astăzi, există o mulţime de soluţii pentru a avea grijă de tine fără să sacrifici timp sau sume mari de bani.

Descoperă câteva idei care să te inspire pentru a arăta mereu impecabil fără bătăi de cap:

Găseşte o rutină de beauty care ţi se potriveşte

O rutină de beauty completă nu trebuie să includă zeci de produse şi o mulţime de paşi. Dimpotrivă, o rutină simplă, dar eficienta este ceea ce îţi trebuie pentru a te bucura de rezultate. De aceea, este necesar să găseşti o rutină care să se potrivească nevoilor tenului tău. Porneşte de la alegerea produselor de curăţare. Acestea trebuie să fie blânde cu tenul tău, fără să îţi usuce excesiv pielea. Bineînţeles, ele trebuie şi să îndepărteze eficient urmele de praf, machiaj sau alte produse de beauty, precum crema cu SPF. Mai apoi, alege o cremă hidratantă potrivită nevoilor tenului tău şi o cremă cu factor de protecţie solară. Razele UV dăunează sănătăţii pielii, de aceea ai nevoie de protecţie solară zilnic, indiferent de anotimp.

Odată ce ai găsit produsele de bază potrivite, de la crema hidratantă şi până la crema cu factor de protecţie solară, poţi introduce şi alte produse în rutina ta, în funcţie de nevoi. Printre cele mai populare substanţe în produsele de îngrijire se număra acizii AHA şi BHA, vitamina C, retinolul, peptidele şi niacinamidele. Este o idee bună să ceri sfatul medicului dermatolog dacă îţi doreşti o rutină personalizată şi cele mai bune sfaturi pentru o piele sănătoasă.

Încearcă o perie rotativă

Să ai grijă de părul este esenţial pentru un look complet. Din păcate, îngrijirea părului şi coafarea îţi poate consuma mult timp, în special dacă foloseşti multe produse şi aparate precum placă sau ondulatorul. Vestea bună este că există soluţii pentru un look impecabil, fără eforturi prea mari. Poţi folosi o perie rotativă pentru a-ţi aranja părul în doar câteva minute, indiferent de momentul zilei. Cu ajutorul periei rotative poţi să îţi coafezi părul în mai multe feluri, de la bucle lejere şi până la vârfuri uşor întoarse.

Poţi comanda o perie rotativă de pe emag.ro, iar dacă alegi beneficiile Genius te bucuri de livrare gratuită şi oferte exclusive.

Învaţă cum să realizezi un machiaj de zi rapid

Frumuseţea nu înseamnă un machiaj excesiv, tip masca, din contră. Este suficient să îţi evidenţiezi discret trăsăturile pentru a arăta minunat în fiecare zi. Vestea bună este că nu trebuie să depui prea mult efort pentru un machiaj de zi, în special dacă înveţi ce produse trebuie să foloseşti şi cum să le aplici. În acest sens, poţi apela la cursuri de automachiaj, fie online, fie faţă în faţă. De asemenea, există şi varianta de a învăţa mai multe despre machiajul de zi de pe internet, cu ajutorul clipurilor oferite de make-up artişti profesionişti pe social media şi Youtube.

Descoperă noi proceduri de beauty

O mulţime de proceduri de beauty îţi pot uşura viaţa în ziua de azi. Tratamentele faciale te pot ajuta să ai un ten strălucitor fără să ai nevoie de prea mult machiaj sau de multe produse de îngrijire. Dacă alegi să faci tratamente faciale, optează pentru cabinetul unui medic darmatolog. Acesta va şti întotdeauna cum să realizeze tratamentele în deplină siguranţă şi de ce substanţe are nevoie pielea ta pentru a obţine rezultatele dorinţe. De asemenea, epilarea definitivă este şi ea o soluţie pentru a avea grijă de tine fără prea mari eforturi. Efectele sale sunt WOW dacă alegi un aparat potrivit şi un tehnician priceput. Din nou, clinicile dermatologice reprezintă cea mai bună alegere dacă vrei să începi o procedură de epilare cu laser.

Foloseşte ideile de mai sus ca sursa de inspiraţie pentru a schimba modul în care ai grijă de tine, într-unul mai simplu şi mai eficient.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.