Fotbaliştii de la Steaua, jefuiţi în cantonamentul din Austria

Fotbaliştii de la Steaua, jefuiţi în cantonamentul din Austria

Mai mulţi membri ai delegaţiei steliste aflate în cantonament în Austria, la hotelul "Europaischer hof", au reclamat dispariţia unor sume de bani şi a altor bunuri din camerele lor. Conform sursei citate, steliştilor le-au dispărut, în medie, două-trei sute de euro. Conducerea stabilimentului a demarat o anchetă în acest caz, potrivit www.prosport.ro.
Steaua efectuează primul cantonament în vederea sezonului 2011/2012 la Bad-Gastein, Austria. Steaua va susţine în acest stagi de pregătire trei partide de verificare, cu Zestafoni, din Georgia (23 iunie), cu Eintracht Frankfurt, din Germania (25 iunie) şi cu Fortuna Dusseldorf, din Germania (28 iunie).
Principalii suspecţi sunt din rândul personalului auxiliar. La fel ca şi în alte staţiuni montane, se obişnuieşte ca în sezonul estival să se facă angajări de sezonieri. În ciuda faptului că recrutaţii sunt atent verificaţi, se pot strecura şi indivizi care să producă astfel de incidente.
Contactat de ProSport, Gigi Becali, patronul Stelei, s-a arătat uimit de informaţiile sosite din cantonamentul echipei sale.
"Ce s-a întâmplat în Austria în cantonament? E cumva vreo glumă? O să iau legătura cu Mihai (n.r. Mihai Stoica) să văd despre ce este vorba", a declarat Becali.mediafax

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.