FOTBAL: Încă o distincție pentru Cristian Balaj

FOTBAL: Încă o distincție pentru Cristian Balaj

 Cristian Balaj a fost premiat de către colegi pentru întreaga sa carieră de arbitru. Acesta a primit o plachetă pe care este gravată imaginea sa. Gestul l-a emoționat pe băimărean.

Distincția a venit în deschiderea adunării generale a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Maramureş de la sfârșitul săptămânii trecute. Vicepreşedintele AJF Maramureș, Zoltan Szekely, l-a premiat pentru cele peste două decenii de carieră pe fostul arbitru FIFA Cristian Balaj. Placheta are gravată imaginea băimăreanului, arbitrul român cu cele mai multe finale de Cupa României conduse, respectiv patru, și care este pe locul 1 în topul celor mai multe derby-uri Steaua-Dinamo arbitrate, în număr de nouă.Gestul l-a emoționat pe Cristian Balaj, președintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Maramureş.
"Plec duminica în București, revin acasă marțea, nu e deloc ușor. Dar mi-am dorit să rămân în Baia Mare și consider că din aceste posturi pe care le îndeplinesc acum pot să ajut sportul din Maramureș. Dacă ar fi să aleg acum doar două cuvinte, ar fi: VĂ IUBESC!”, a spus președintele Asociației Județene de Fotbal Maramureș, Cristian Balaj.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.