FOTBAL: FCM Baia Mare trebuie să câștige meciul cu CS Mioveni dacă vrea în play-off

FOTBAL: FCM Baia Mare trebuie să câștige meciul cu CS Mioveni dacă vrea în play-off

 FCM Baia Mare nu mai are voie să facă pași greșiți pe teren propriu dacă vrea să se califice în play-off. Din acest punct de vedere, singura variantă acceptabilă în meciul de mâine cu CS Mioveni este victoria.

FCM Baia Mare și CS Mioveni se întâlnesc miercuri de la ora 15 pe stadionul ”Viorel Mateianu”, în cadrul etapei a 24-a a campionatului ligii secunde. Aflate pe locul 6, respectiv 4, ambele având 39 de puncte, cele două formații vizează o victorie, care le-ar netezi drumul spre play-off. În etapa precedentă băimărenii au pierdut în deplasare cu 1-0 în fața Universității Cluj, în timp ce adversarii au fost învinși acasă cu același scor de FC Brașov.
„Mâine avem un meci de campionat, care nu știm cât de greu va fi, dar care sigur este foarte important, la fel cum a fost și cel de la Cluj. Este un joc cu o miză foarte importantă pentru ambele echipe. Sperăm să luăm o opțiune cât mai serioasă pentru accederea în play-off”, a declarat Cristian Bogdan, antrenorul secund al echipei FCM Baia Mare.  
Deși a fost multă vreme lider al clasamentului seriei secunde, FCM Baia Mare a dat semne de slăbiciune în acest an, obținând doar 4 puncte în cele cinci meciuri disputate.  Antrenorii băimăreni încearcă să gestioneze situația și cred că echipa se poate redresa în meciurile următoare. 
„Este puțină presiune, mai ales după înfrângerea de la Cluj, dar încă mai sunt 9 puncte în joc. Trebuie să jucăm cât mai bine în ultimele trei etape și, după calculele nostre, avem nevoie de 6 puncte pentru a ajunge în play-off. Bineînțeles, cu cât se apropie finalul de campionat există o anumită doză de presiune”, a adăugat Cristian Bogdan.  
FCM Baia Mare nu va putea conta în meciul de mâine cu CS Mioveni pe serviciile jucătorilor Dănuț Munteanu, Bogdan Străuț și Răzvan Lupu, primii doi fiind suspendați, iar cele de-al treilea accidentat.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.