FOTBAL: FCM Baia Mare începe play-off-ul cu o echipă pe care n-a învins-o în sezonul regulat

FOTBAL: FCM Baia Mare începe play-off-ul cu o echipă pe care n-a învins-o în sezonul regulat

 FCM Baia Mare începe sâmbătă partea a doua a campionatului. Fotbaliștii băimăreni vor întâlni în prima etapă din play-off formația Chindia Târgoviște.

FCM Baia Mare pornește la drum în play-off de pe locul 5, cu 17 puncte, în timp ce Chindia ocupă poziția a 2-a în clasament, cu 20 de puncte. Cele două formații s-au mai întâlnit de două ori în sezonul regulat, băimărenii nereușind să obțină vreo victorie. Partida disputată pe stadionul ”Viorel Mateianu” s-a încheiat la egalitate 2-2, jocul de la Târgoviște fiind câștigat de gazde cu 1-0. 
„Un joc foarte dificil, cu o echipă foarte bine pregătită din toate punctele de vedere. Am făcut doar un punct cu ei în cele două întâlniri din sezonul regulat, dar acum este un alt campionat și va fi cu totul altceva. Sperăm să ajungem la Târgoviște liniștiți, să facem deplasarea într-un mod profesionist, pentru a ne bate de la egal la egal cu Chindia Târgoviște”, a declarat antrenorul principal al echipei FCM Baia Mare, Dorin Toma.
Chindia Târgoviște a obținut 4 puncte cu noi în sezonul regulat, dar nu cred că ne-a fost superioară. Doar neșansa a făcut ca în celălalt meci să plecăm fără puncte de acolo”, a declarat jucătorul Sergiu Oltean. 
„Un meci dificil. Avem până acum rezultate negative cu Chindia. Așteptam însă să mergem acolo și să câștigăm”, a adăugat jucătorul echipei FCM Baia Mare Florin Anițoiu. 
Partida Chindia Târgoviște – FCM Baia Mare se va disputa sâmbătă, de la ora 11. Antrenorul băimărenilor, Dorin Toma, nu va putea conta în acest meci pe serviciile jucătorilor Răzvan Lupu, Emil Dică și Alin Ignea, toți fiind accidentați, în timp ce Cristian Daminuță este incert. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.