FOTBAL: FCM Baia Mare a bătut-o pe Bătrâna Doamnă

FOTBAL: FCM Baia Mare a bătut-o pe Bătrâna Doamnă

 FCM Baia Mare a obținut ieri prima victorie din 2016. Fotbaliștii antrenați de Dorin Toma și Cristian Bogdan au învins pe teren propriu UTA Bătrâna Doamnă cu 2-0, după ce au condus la pauză cu 1-0. 

Băimărenii au obținut o victorie prețioasă în cadrul etapei a 20-a, pe un teren extrem de prost, care a influențat mult calitatea jocului. Meciul a început cu emoții pentru gazde, faultul lui Alin Ignea comis în careu asupra lui Curtuiușfiind sancționat cu o lovitură de la 11 metri. Sorin Strătilă a executat însă slab penalty-ul și portarul băimărean Octavian Ormenișan a reținut mingea. FC Municipal a deschis scorul în minutul 41, când Silviul Balaure a trimis mingea centrată de Codoban cu capul în poarta oaspeților. Rezultatul final a fost stabilit în minutul 90 de Vasile Pop, care a marcat cu un șut din interiorul careului, după o acțiune inițiată de Balaure.
Un teren execrabil, pe care nu s-a putut juca fotbal. A fost o luptă chioară și spectacolul fotbalistic a lipsit. S-au contabilizat doar golurile și această etapă care a trecut”, a declarat antrenorul echipei UTA Bătrâna Doamnă, Rolland Nagy. 
„Am o echipă experimentată care este pregătită foarte bine. Am trecut fără probleme peste debutul slab de meci. După zece minute ne-am revenit și odată cu trecerea timpului am dovedit că suntem o echipă mai bună decât UTA și încercăm să ne îndeplinim obiectivul, acela de a ne califica în play-off, după care sperăm să ducem la bun sfârșit acest campionat”, a declarat antrenorul principal al echipei FCM Baia Mare, Dorin Toma.  
„Principalul adversar a fost terenul, ne-a pus probleme mari. Am o acumulat o oboseală mare și trebuie să ne refacem cât mai repede pentru meciul de miercuri”, a spus fotbalistul echipei FCM Baia Mare Sergiu Jurj.  
„A fost un meci foarte greu. Am obținut o victorie foarte importantă, care ne ajută să urcăm pe locul 2 și sperăm să o ținem așa în continuare”, a adăugat băimăreanul Silviu Balaure.  
În urma victoriei de ieri, FCM Baia Mare a revenit pe locul 2 în clasamentul seriei secunde, la egalitate de puncte cu liderul CSM Râmnicu Vâlcea, dar și cu echipa de pe poziția a 3-a, Chindia Târgoviște.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.