VIDEO | Fostul ministru al Sănătății, maramureșeanca Sorina Pintea, diagnosticată cu o boală gravă

Fostul ministru al Sănătății, maramureșeanca Sorina Pintea a dezvăluit luni că a fost diagnosticată cu o boală gravă autoimună. Sorina Pintea spune că a ales să se trateze în țară, iar acum boala este în remisie.

Sorina Pintea a mărturisit că a primit un diagnostic de boală gravă autoimună în luna noiembrie a anului trecut în ultima parte a mandatului de ministru al Sănătății.

„Viața este imprevizibilă! (…) În ultima parte a mandatului am început să mă simt din ce în ce mai rău, dar am crezut că această stare se datorează oboselii. În data de 5 noiembrie 2019 am primit un diagnostic de boală gravă autoimună, urmând imediat tratamentul specific, printre care și cel cu imunoglobuline. Eu am încredere în sistemul medical din România așa că am ales să mă tratez la noi în țară, într-un spital de sta. ”În momentul de față boala este în remisie, efectele tratamentului cu cortizon încă sunt vizibile, dar am considerat că este de datoria mea să aduc explicații pentru dispariția din spațiul public”, a scris luni seară pe contul său de Facebook, Sorina Pintea. 

Fostul ministru PSD își anunță revenirea în viața publică în curând.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.