FORMARE: Elevi ai Liceului Tehnologic Marmația se află în aceste zile în Oldenburg, Germania, în cadrul unui proiect Erasmus

FORMARE: Elevi ai Liceului Tehnologic Marmația se află în aceste zile în Oldenburg, Germania, în cadrul unui proiect Erasmus

Elevi ai Liceului Tehnologic Marmația se află în aceste zile în Germania, în cadrul unui proiect  Erasmus. Acesta este prima mobilitate, din șirul celor 4, mobilitate întinsă pe parcursul a două sătămâni, ținta principală fiind derularea stagiului de pregătire practică, la nivelul standardelor europene.
Din proiectul  intitulat „Internaționalizare în alimentație publică și mecanică prin formare la agenți economici din Europa”fac parte 15 elevi. Sub sigla UE „Unitate în diversitate” elevii și cadrele didactice și echipa de poiect  vor reuși să valorifice exemplele de bună practică din România și din Germania, pentru o mai bună formare profesională a elevilor.
Alături de cei 15 elevi se află și două cadre didactice Filimon Gabriela și Meseșan Marcela, care participă la activitățile zilnice, aferente acestei prime etape a proiectului.
Coordonatorul acestui proiect este profesorul Vasile Mih, cel care s-a implicat în toate activitățile ce derivă din scrierea, selectarea grupului țintă și documentația aferentă acestui proiect, în strânsă colaborare cu conducerea Liceul Tehnologic Marmația, profesorii Adriana Vescan, Maria Turda și Loredana Hîncu.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.