VIDEO | Finanțare din partea Consiliului Județean Maramureș pentru Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Sighetu Marmației

Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Sighetu Marmației va beneficia de suma de 90 000 lei de la Consiliul Județean Maramureș pentru introducerea gazului în clădirea în care își desfășoară activitatea.  

În acest centru își desfășoară activitatea 131 de copii cu deficiențe grave locomotorii și autism. În investiția finanațată de CJ Maramureș sunt cuprinse lucrări de racordare la rețeaua de gaz, centralele termice, procedura de achiziție precum și costurile executării lucrărilor. Termenul de finalizare al lucrărilor este 1 septembrie 2021.

”M-am deplasat la Centrul Școlar de Educație Incluzivă  unde am avut o discuție cu doamna director Lucia Bledea, doamna contabil dar și cu cadrele didactice implicate în activitatea unității școlare.Centrul Școlar de Educație Incluzivă din municipiul Sighetu Marmației este bine dotat pentru copiii care îl frecventează și de curând a fost finalizat și un loc de joacă în curtea unității școlare de care vor beneficia acești copii. M-am bucurat să aflu că există documentație tehnică depusă spre finanțare și pentru ” Schimbare învelitoare, mansardare și recompartimentare bloc alimentar”, a precizat Daniela Onița Ivașcu, viceprimarul municipiului Sighetu Marmației.

De la data înființării, Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Sighetu Marmației a funcționat cu încălzire pe lemne.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.