VIDEO | Final de facultate pentru absolvenții profilului ”Geografia Turismului”, din cadrul UBB Sighet

Absolvenții Facultății ”Geografia Turismului”din cadul Universității Babeș Bolyai, Extensia Sighet și -au luat rămas bun de la profesori și colegiii mai tineri. Conducerea unității de învățământ a transmis un mesaj emoționant generației care se desparte de băncile mediului academic, într-o perioadă mai dificilă, în care, organizarea unei încheieri de an într-un cadru festiv, nu a fost posibilă.

Încheierea anului universitar 2019-2020 a marcat pentru mulți studenți, finalul facutății, momentul în care trebuie să-și ia adio de la profesori și colegii mai tineri.

”Dragi absolvenți, azi se încheie o etapă a vieții voastre și începe una nouă, cu mari provocări, însă, cu siguranță, veți reuși să treceți cu bine peste toate, ați dovedit că sunteți o generație ”bătăioasă” pe parcursul celor 3 ani.

Trebuie să luptați pentru ceea ce vă doriți, să fiți din ce în ce mai buni pentru că în viaţă, de multe ori, nu primiți ceea ce meritați ci ceea ce negociați… De aici pleacă oamenii de success. Se spune că succesul începe de acolo de unde majoritatea se opresc… Voi trebuie să fiți oamenii de succes !

Felicitări tuturor și vă doresc cât mai multe realizări în viață”, scrie conducerea Facultății ”Geografia Turismului”, pe pagina de Facebook a Universității.

Cu respect și gratitudine se îndreaptă și absolvenții spre cei care i-au îndrumat în anii de facultate.

”Vreau să vă mulțumesc pentru că mi-ați oferit șansa să trăiesc în acești ani experiențe cu adevărat inedite care m-au învățat că niciodată nu e prea târziu să încercăm ceva nou. În același timp țin să vă transmit că vă respect foarte mult, atât pentru profesionalismul de care ați dat dovadă în acești trei ani, cât și pentru faptul că ne-ați fost mereu aproape atunci când am avut nevoie”, sună mesajul unei absolvente.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.