Video|Festivalul național de dans ”Împreună pentru viitor”, în Maramureș

La sfârșitul săptămânii trecute în Maramureș a avut loc festivalul național de dans ”Împreună pentru viitor”. Organizatorul acestui eveniment a fost Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Sighet în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și Asociația Children’s High Level Group. La manifestarea dedicată copiilor cu dizabilități și voluntarilor care se implică în integrarea lor a participat și baroaneasa de Winterbourne, Emma Harriet Nicholson.

Festivalul de dans a avut loc în Oncești și au fost prezente oficialități locale și județene, dar și un număr mare de copii.

”Copii reprezintă viitorul națiunii noastre, un segment al populației cu o valoare ce nu poate fi cuantificat, din aceste considerente pot spune că începând de astăzi Maramureșul e și casa dumneavoastră. Am reușit împreună să ne dezvoltăm ca și comunitate, să adoptăm valorile comunitare europene și să arătăm că putem să ne implicăm în politici publice pentru copiii cu dizabilități”, a delcarat Vasile Moldovan, prefectul județului Maramureș.

”Sloganul de astăzi este ”Educație pentru toată lumea” și de aceea am creat această acțiune comunitară pentru că este vorba despre educarea tuturor. Munca voastră în Ministerul Educației este absolut remarcabilă. Această acțiune pe care o facem împreună este de fapt perla coroanei pe care cu toții o facem”, a spus Emma Harriet Nicholson, baroaneasa de Winterbourne.

În cadrul evenimentului au fost prezentate mai multe momente artistice.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.