Video|Contrabandă cu împușcături și aproape 57.500 de pachete cu țigări confiscate

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au confiscat, în ultimele 24 de ore, aproape 57.500 de pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de 672.000 lei, ce urmau să ajungă pe piața neagră.

Duminică un echipaj al poliției de frontieră a observat în Straja, jud. Suceava, mai mulți bărbați care transportau de la graniță către interiorul țării colete voluminoase. Cei în cauză au fost somați să se oprească, însă au fugit. S-au tras și șase ocuri de avertisment, însă în zadar. Cele 20 de colete descoperite la fața locului conțineau 41.460 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 485.000 lei.

Lucrători din cadrul aceluiași sector au descoperit în aproprierea frontierei de stat, tot duminică, baxuri conținând 13.000 de pachete cu țigări de contrabandă.

La rândul său, un echipaj de la Sectorul Poliției de Frontieră Valea Vișeului a observat doi bărbați care transportau colete voluminoase. S-a intervenit pentru reținerea celor în cauză, însă în momentul în care bărbații au observat echipajul au abandonat coletele și au fugit în direcții diferite. În urma lor s-au găsit 2.996 de pachete cu țigări de contrabandă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.