Fărcaşa: O femeie în vârstă de 80 de ani a ars de vie în propria casă

Fărcaşa: O femeie în vârstă de 80 de ani a ars de vie în propria casă

O femeie în vârstă de 80 de ani din localitatea Fărcaşa şi-a găsit sfârşitul în propria casă. Aceasta a ars de vie după ce imobilul în care locuia a fost cuprins de flăcări.

Un incendiu violent a izbucnit ieri seară în localitatea Fărcaşa. Pompierii au fost alertaţi prin sistemul unic pentru apeluri de urgenţă 112 că la o casă dintr-o comună aflată la 30 de kilometri de municipiul Baia Mare s-a declanşat un incendiu iar două vieţi sunt puse în pericol. În casă se afla o femeie în vârstă de 80 de ani alături de fiul acesteia. Bărbatul a reuşit în cele din urmă să se salveze însă pentru mama lui a fost prea târziu. Chiar dacă a încercat să-i salveze viaţa, incendiul a fost prea violent. Flăcările s-au extins cu repeziciune iar bătrâna a sfârşit tragic, arsă de vie în propria casă. Vecinii exclud varianta ca incendiul să fi fost declanşat intenţionat deoarece bărbatul ţinea mult la mama lui. "Era un prieten de-al meu. Am fost prieteni şi am fost ciurdari împreună. Ţinea la maică-sa. Nu ştiu ce s-o întâmplat, ce-o băgat pe foc, ce s-o întâmplat, de unde o pornit. De la ceva o pornit. Nu se ştie de la ce. O băgat poate pe foc, o ieşit ceva scânteie, de unde s-a pornit, nu se ştie nimic.", a spus un vecin.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie însă viaţa femeii nu a mai putut fi salvată. "Am intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu la o locuinţă din localitatea Fărcaşa. Din păcate, în interior a fost găsită o persoană de sex feminin mai în vârstă, decedată. Cauzele şi împrejurările dezvoltării incendiului sunt în curs de stabilire", a declarat maior Ioniţă Sârb, prim-adjunct I.S.U. Maramureş.

Speriat de cele întâmplate, bărbatul a fugit de la locul incidentului.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.