VIDEO | Facultatea de Psihologie și Știinte ale Educației – Extensia Sighet, din cadrul UBB, se pregătește pentru admiterea noilor studenți

La fel ca în ceilalți ani, absolvenții de liceu din Sighetu Marmației vor avea posibilitatea să se înscrie la facultate fără să fie nevoiți să își părăsească orașul. Facultatea de Psihologie și Știinte ale Educației – Extensia Sighet, din cadrul Universitații Babeș Bolyai, se pregătește pentru admiterea noilor studenți.

La specializarea Pedagogia Învațământului Primar și Preșcolar din cadrul Facultății de Psihologie și Știinte ale Educației – Extensia Sighet, sunt disponibile 110 locuri dintre care 13 la buget, 47 la taxa iar celelalte 50 sunt distribuite învățământului la distanță.

Perioada de admitere la nivel Licență începe în data de 12 iulie și se va încheia odata cu afișare rezultatelor finale în data de 29 iulie.

Startul înscrierii candidaților va avea loc în data de 12 iulie incepând cu ora 09:00 și se va încheia în data de 17 iulie, cu precizarea că în această zi se vor putea face doar înscrieri online până la ora 13:00.

Afișarea listelor cu persoanelor înscrise se va face în data de 19 iulie iar eventualele contestații se vor putea depune în intervalul orar 09:00- 13:00. Afișarea listelor de admitere, confirmarea locurilor și depunerea cererilor de redistribuire se va realiza în data de 20 iulie.

Confirmarea locurilor se va face în perioada 21-23 iulie de la ora 09:00 iar după ora 13:00 acest lucru va fi disponibil doar online cu mențiunea că în data de 23 iulie platforma se va închide la ora 16:00.

În 24 iulie se vor afisa rezultatele după redistribuire și va începe online confirmarea locurilor, urmand ca în perioada 25-27 iulie începând cu ora 09:00 să se treaca la confirmarea locurilor după redistribuire, cu precizarea că în 25 iulie se vor face doar confirmari online iar în 27 iulie platforma se va închide la ora 16:00.

Afișarea rezultatelor finale va avea loc în data de 29 iulie 2021.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.