VIDEO | Expoziție virtuală ”Datini și obiceiuri de Crăciun”, la Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș

Peste 300 de lucrări de la copii din toate țările Maramureșului au făcut obiectul unei expoziții virtuale organizate de Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, cu tematica ”Datini și obiceiuri de Crăciun”. Copiii au trimis imagini cu desene, colaje, decorațiuni, picturi, ornamente sau creații literare, realizate de ei sub îndrumarea părinților sau a dascălilor.

Deși termenul inițial până la care copiii puteau trimite materiale pentru expoziția virtual a fost 22 decembire, pentru că lucrările au fost deosebite, organizatorii au prelungit termenul de predare. Astfel abia în 26 decembrie s-a încheiat sesiunea de colectare a lucrărilor expediate de copii, pentru expoziția virtual ”Datini și Obiceiuri de Crăciun”. Peste 300 de lucrări, primite de la copii din toate Țările Maramureșului, dar și din alte județe,  au fost adunate în patru albume pe care le puteți admira pe îndelete, pe pagina de facebook a insituției muzeale.

Drept răsplată pentru eforturile depuse pentru a realiza cu mult talent lucrările de Crăciun, toți participanții beneficiază de o vizită gratuită la muzeu.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.