Evenimente rutiere înregistrate vineri în Maramureş

Evenimente rutiere înregistrate vineri în Maramureş

Vineri, ora 13, 00, Andreea T., de 31 ani, din Baia Mare conducea un autoturism pe strada Dura, în direcţia strada Victoriei spre satul Săsar. Când conducătoarea auto a ajuns la pasajul de trecere la nivel cu calea ferată fără bariere, nu s-a asigurat suficient şi s-a angajat în traversare deşi în acel moment trecea trenul Regio  4315, care circulă pe relaţia Satu Mare – Baia Mare. Cele două vehicule au intrat în coliziune iar în urma impactului a rezultat avarierea locomotivei si a autoturismului, precum si accidentarea uşoară a conducătoarei auto. Persoana de la volan nu se afla sub influenţa alcoolului. 

Tot vineri, 31.08.2012, ora 19,00, pe strada Microraion Vest din Baia Sprie, un minor de 7 ani, nesupravegheat, din aceeaşi localitate se deplasa pe partea carosabilă. Copilul a fost surprins şi accidentat de un moped, condus de Daniel L., de 20 ani, din Baia Sprie. Minorul a suferit vătămări corporale şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul mopedului a absolvit curs de legislaţie rutieră, purta casca de protecţie si i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Vineri seara, ora 22, 40, Daniel C., de 21 ani, din Copalnic Mănaştur conducea un autovehicul pe strada Bogdan Vodă (D.N.18) din Borşa. La km 143, şoferul a efectuat un viraj la stânga, pentru se întoarce. Nu s-a asigurat însă şi a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă în direcţia Moisei, de Dumitru M., de 20 ani, din aceeaşi localitate. În urma coliziunii a rezultat accidentarea conducătorului motocicletei care a fost internat pentru supraveghere la spital. Celor doi conducători auto li s-au recoltat probe biologice de sânge pentru a se stabili alcoolemia.      
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.