Evenimente rutiere în perioada sărbătorilor

Evenimente rutiere în perioada sărbătorilor
În perioada 22-25 aprilie, pe raza judeţului Maramureş au avut loc şapte evenimente rutiere soldate cu victime.
Dintre acestea, prezentăm câteva cazuri, astfel:
– În 22.04., ora 18,40 pe str. M. Eminescu din Seini, Mihai F., de 36 de ani, din Seini,  conducea un moped. La un moment dat, a intrat în spatele unei biciclete, condusa  regulamentar de numitul Gheorghe C., de 65 ani, din aceeaşi localitate. În urma impactului, conducătorul mopedului, s-a dezechilibrat şi s-a accidentat grav fiind transportat la spital unde a rămas internat.
– Vineri, ora 22, 30, pe DJ 182 B –Satu Nou de Jos, un autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani din Baia Sprie, a intrat într-o căruţă care nu era semnalizată corespunzător pe timp de noapte. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a doi pasageri din autoturism şi a altor trei persoane aflate în atelaj.
– Duminică, 24 aprilie, ora 21,30, Marius C., de 21 de ani din Bociocoiu Mare conducea pe DN 18. La ieşirea din satul Tisa, din cauză că nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de un alt autoturism care circula înaintea sa, când acesta a frânat să vireze la stânga, tânărul conducător auto a efectuat o manevră de evitare a impactului. Totuşi el a pierdut controlul volanului, şi s-a răsturnat pe o pantă abruptă înafara carosabilului. Patru persoane, tineri cu vârste între 17 şi 26 de ani, s-au accidentat, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.
– Luni, 25.04.2011, în jurul orei 18,00, pe DN 18 – Borsa,  Simion C.,, de 53 ani, din  Borsa, nu s-a asigurat suficient la punerea in mişcare de pe loc a autoutilitarei pe care o conducea. Aceasta a fost acroşată de către un autoturism, condus în direcţia Moisei, de către Adriana B., de 23 ani, tot din Borşa. Din cauza coliziunii, au fost rănite mai multe persoane, din ambele autovehicule, doi copii de 3 şi 5 ani din autoutilitară şi doi adolescenţi, de 13 şi 16 ani, din cealaltă maşină. Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.
În toate cazurile, poliţiştii efectuează cercetări, urmând ca la finalizarea lor să se propună măsurile legale care se impun.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.