Eveniment special în domeniul educației – Gala Premiilor pentru Directorii Anului 2021

Asociaţia pentru Valori în Educaţie organizează a cincea ediţie a Galei Premiilor pentru Directorii Anului, eveniment desfăşurat online.

Directorii de şcoală vor fi premiaţi pentru implicarea în transformarea educaţiei din România, la Gala Premiilor pentru Directorii Anului, organizată online pentru al doilea an consecutiv. Poveştile directorilor şi comunităţilor şcolare din care fac parte vor putea fi urmărite într-o transmisiune live, desfăşurată pe 24 noiembrie, de la ora 18, pe platforma MyConnector.

În cadrul Galei Premiilor pentru Directorii Anului vor fi premiaţi liderii din educaţie care au demonstrat calităţi excepţionale de leadership, management şi strategie, pe care le-au arătat prin implicarea pentru transformarea educaţiei în comunităţile din care fac parte. Premiile vor fi oferite pentru patru categorii, respectiv Egalitate de șanse, Antreprenoriat, Inovaţie, precum şi marele premiu, Directorul Anului 2021.

Cei patru directori premiaţi în cadrul Galei vor primi fiecare câte 5.000 de euro, sumă pe care o vor putea folosi pentru a continua implementarea proiectelor demarate în şcoală. Mai mult, aceştia se vor mai bucura şi de un loc asigurat în cadrul Academiei de Leadership şi Management Şcolar organizată de Asociaţia pentru Valori în Educaţie, training şi consultanţă pentru ei şi profesorii din echipele lor, în anul şcolar 2021 – 2022, dar şi vouchere de acces la cataloage digitale în valoare de 2.000 de euro pentru o şcoală, oferite de Adservio.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.