EVENIMENT: Daniela Tordoi își lansează mâine la Sighet romanul „Planta Busolă”

EVENIMENT: Daniela Tordoi își lansează mâine la Sighet romanul „Planta Busolă”

 Daniela Tordoi, un psihoterapeut-scriitor născut la Sighetu Marmației, își lansează mâine cartea intitulată „Planta Busolă”, un roman de căutare, un roman cinematografic, scris în limba română, lansat în varianta franceză la Paris. 

Lansarea romanului va avea loc în sala de spactacole a Centrului Cultural mâine, 23 martie, cu începere de la ora 18:00.
Daniela Tordoi este absolventă a Liceului Pedagogic din Sighetu Marmației  și a Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București. Scriitoarea are experiență vastă în domeniul educației, psihoterapiei și formării profesionale: învățătoare, psiholog școlar, expert formare al Unității de Implementare a Programului Phare al Ministerului Educației, manager programe și formare profesională al concernului Moira Portugalia, coordonator programe educație non-formală pentru elevi și adulți, psihoterapeut cu specializare britanică în psihoterapie integrativă, redactor articole de specialitate pentru revista Jurnal de Psihoterapie Integrativă, scriitor beletristică.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.