EUROVISION 2016: Ovidiu Anton a câştigat duminică selecţia naţională a concursului

EUROVISION 2016: Ovidiu Anton a câştigat duminică selecţia naţională a concursului

 Ovidiu Anton a câştigat duminică selecţia naţională a concursului Eurovision, eveniment ce s-a desfăşurat în municipiul Baia Mare. Piesa „Moment of silence” a primit 6.585 de voturi din partea publicului, care a decis astfel ca Ovidiu să fie reprezentantul României pe scena de la Stockholm.

Muzica rock s-a impus în acest an la selecţia naţională Eurovision. Ovidiu Anton este tânărul muzician care a scris piesa „Moment of Silence”, când multă lume era în stradă, toamna trecută, după tragedia de la clubul Colectiv. Şi s-a decis să transmită mesajul ei întregii ţări, la Eurovision, concurs la care a participat pentru a cincea oară. Publicul a fost cel care a decis în acest an reprezentantul României la acest concurs şi cel care i-a oferit încrederea lui Ovidiu Anton pentru a transmite mesajul lui întregii lumi. 
Ovidiu Anton, fost elev şi câştigător al Şcolii Vedetelor, a declarat, la primirea trofeului Eurovision:„Îmi pare rău că nu e Titus Munteanu să mă sune să îmi spună: Pitbull, ai fost tare”. 
Mesajele de felicitare şi încurajare au curs pe pagina de socializare a tânărului muzician. 
Locul 2 a fost ocupat de Vanotek feat. The Code and Georgian, iar locul de 3 de Florena. Mai multe detalii despre activitatea lui Ovidiu Anton, mesajul piesei care a câştigat Selecţia Naţională Eurovision şi proiectele lui veţi afla mâine, din Reportajul Zilei. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.