Era cu musca pe căciulă, așa că a fugit de polițiști

Un echipaj de poliţie rutieră a încercat joi să oprească o autoutilitară care circula dinspre  Rona de Sus către Petrova, dar șoferul nu a oprit la semnalele efectuate, continuându-şi deplasarea în viteză spre Petrova.

S-a trecut la urmărirea autoutilitarei, iar la un moment dat aceasta s-a oprit, iar de la volan a coborât un  tânăr de 23 ani, din Rona de Sus. Tânărul emana halenă alcoolică şi a declarat că nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost însoţit la Centrul de Permanenţă Ruscova în vederea recoltării probelor biologice, însă a refuzat recoltarea în faţa medicului de gardă.

La faţa locului, după momentul opririi, poliţiştii au mai constatat că autoutilitara a intrat pe contrasens şi a acroşat podeţul de beton din dreptul unui imobilul şi a și rupt un indicator rutier.

În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat faptul că tânărul, într-adevăr, nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoutilitara are Inspecţia Tehnică Periodică expirată.

Cercetările continuă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.