VIDEO | Ce bilanț a avut ISU Maramureș pe trimestrul III

Pe parcursul trimestrului III al anului, pompierii maramureșeni au avut 134 de intervenții. Din total, 57 au fost la incendii.

În această perioadă, cele mai  multe incendii au izbucnit din cauza instalațiilor electrice defecte – 23 de cazuri. Alte cauze de incendiu au fost acţiunea intenţionată – 15 cazuri, fumatul – 9 și utilizarea focului deschis – 8 cazuri.

Serviciile Voluntare și Private pentru Situaţii de Urgenţă au fost solicitate să intervină, în perioada analizată, la 13 incendii.

Personalul SMURD a efectuat 1722 de misiuni, din care 1654 au reprezentat asistență medicală de urgență.

În același trimestru III Inspecția de prevenire din cadrul ISU Maramureș a emis 10 autorizații și 35 de avize de securitate la incendiu, respectiv 1 aviz de protecție civilă. Specialiștii Inspecției au respins 7 autorizații și 18 avize de securitate la incendiu, din cauza documentațiilor incomplete sau neconforme.

Pe parcursul trimestrului ce s-a încheiat, personalul Inspecției de prevenire a desfășurat 333 de controale. S-au constatat 1092 de deficiențe și s-au aplicat 200 de amenzi, în valoare de 334.500 de lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.