VIDEO | Elevii sigheteni au obținut cele mai bune rezultate la concursul de chimie ”Eu și chimia”

Elevii sigheteni au obținut cele mai bune rezultate la concursul de chimie ”Eu și chimia”ce a avut loc marți la Baia Mare. Coordonați de profesoara Reghina Dragoș, elevii au făcut o pasiune din chimie.

Concursul național ”Eu și chimia”a fost găzduit la Școala Gimnazială ”Octavian Goga” din Baia Mare. Este un concurs care se organizează la nivel național, inițiatorul,  Colegiul Național ”Iosif Vulcan” din Oradea care-l organizează an de an, este cel care distribuie subiectele pentru toate județele participante, iar concursul se organizează în același timp în toată țara. Profesoara Reghina Dragoș de la Școala Gimnazială ”George Coșbuc”din Sighet a participat cu trei echipe de elevi, două au obținut locul I, iar cea de-a treia, a luat mențiune.

„Elevii formează echipe de câte trei membri, astfe ei putând să relaționeze, să se completeze și le place mul lucrul în echipă. La concursul de ieri am obținut cele mai bune rezultate la nivel de județ. Îmi place și modaliattea de premiere. Toți elevii care obțin punctaj între 90 și100 de puncte obțin premiul I. Vreau să spun că doar echipajele mele au obținut acest punctaj. Am participat cu trei echipe. Prmul echipaj a obținut 99, 5 puncte, este echipajul de la Școala Gimnazială ”George Coșbuc”, iar al doilea echipaj de la Școala Gimnazială nr.2 a obținut 93,5 puncte, singurele care au obținut premiul I la nivel județean”, spune Reghina Dragoș, profesoară de chimie la Școala Gimnazială ”George Coșbuc”din Sighet..

În spatele acestor rezultate stă o muncă titanică.

”În spatele acestor rezultate este o muncă susținută, constantă, atât în zilele de sâmbătă, în vacanțele intersemestriale, dar și în timpul săptămânii, deci multă, multă muncă”, spune profesoara Reghina Dragoș.

Elevii profesoarei Reghina Dragoș obțin an de an la olimpiadee de chimiei primle două rezultate cele mai bune idn județ. Rezultate remarcabile s-au obținut la chimie și la concursurile naționale, dar și la participări interrnaționale la concursuri de profil.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.