Video|Elevii Școlii de Artă ”Gheorghe Chivu”, premiați la Seara Artelor

Elevii Școlii de Artă ”Gheorghe Chivu” din Sighetu Marmației au fost premiați la Cluj în cadrul expoziției Seara Artelor. La acest eveniment sighetenii au expus mai multe lucrări de artă populară, pictură și fotografie.

La expoziție au luat parte 25 de instituții iar talentul elevilor din Sighetu Marmației nu a trecut neobservat, ei fiind premiați la secțiunea ”Oameni și locuri”.

”Noi am fost la Cluj cu o expoziție deosebită la Seara Artelor, pe care o fac clujenii în februarie unde au fost peste 50 de expoziții cu 25 de instituții participante. Am fost foarte bine apreciați la secțiunea ”Oameni și locuri” pentru ceea ce am trimis noi, artă populară, pictură, iconografie, artă fotografică. Lucrările sighetenilor au fost foarte apreciate, suntem menționați și în revista scoasă de ei și sunt prezentate secvențe din ceea ce am expus la Cluj”, a precizat Ioan Tivadar, director al Școlii de Artă ”Gheorghe Chivu”.

Directorul Școlii de Artă ”Gheorghe Chivu”, Ioan Tivadar, a precizat că școala sigheteană are și un calendar comun de evenimente culturale cu Școala de Artă din Cluj, urmând ca sighetenii să organizeze o tabără de folclor și un festival de dans modern.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.