Elevii de 10 ai Sighetului au fost premiați

Elevii din Sighet care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la examenul de bacalaureat au fost premiați astăzi de către Partidul Național Liberal Sighetu Marmației. În prezența cadrelor didactice și a părinților elevii de 10 au fost răsplătiți cu diplome și premii în bani.

2 elevi ai Colegiului Național ”Dragoș Vodă” au obținut media 10 la bacalaureat și 3 eleve de la Școala Gimnazială ”George Coșbuc” au obținut nota maximă la Evaluarea Națională.

”Prin acești 5 copii cu rezultate de 10, 2 de la Colegiul Național Dragoș Vodă și 3 de la Școala Gimnazială George Coșbuc, Sighetu Marmației a intrat într-un clasament în ceea ce privește învățământul, într-un top național. Doamna director de la Școala George Coșbuc îmi spunea cât de mult a încercat să ridice nivelul acestei școli investind foarte mult în actul educațional și acest lucru se vede pentru că Școala George Coșbuc în momentul de față produce copii care reprezintă modele pentru tânăra generație”, a declarat Daniela Onița Ivașcu, președinte PNL Sighetu Marmației.

În cadul acestei întâlniri cei 5 copii de 10 au vorbit despre reușita lor, despre planurile lor de viitor și despre orașele în care își vor continua studiile.

Pe larg despre acest subiect veți putea urmări marți la Tv Sighet în cadrul emisiunii Manifest.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.