VIDEO | Elevi premium: rezultate bune la olimpiadele școlare pentru elevii Școlii Gimnaziale Ieud

Mai mulți elevi de la Școala Gimnazială Ieud s-au făcut remarcați la olimpiadele școlare la diferite materii. Școlarii s-au clasat pe locuri fruntașe la competițiile de anul acesta. A devenit o tradiție pentru elevii din Ieud să participe olimpiadele de română, matematică sau religie.

”Avem elevi care au participat la olimpiada de limba română, olimpiada de matematică, de religie greco-catolică. De exemplu, la olimpiada „Universul cunoașterii prin lectură”, etapa județeană, eleva Raluca Anuța Dunca din clasa a VIII-a, cu un punctaj de 89, a ocupat locul VII, iar eleva Iuliana Iusco, cu 87 de puncte, s-a clasat pe locul IX din 25 de elevi care au participat. La olimpiada ”Lectura ca abilități de viață” a obținut 60 de puncte Ioana Dunca, profesor Maria Ilea, Maria Hojda, profesor Măricuța Dăncuș cu 67 de puncte”, a spus Măricuța Pașca, director la Școala Gimnazială Ieud.

În fiecare an câțiva elevi din Ieud reusesc să se califice la fazele județene sau naționale ale olimpiadelor școlare.

”Sonia Petrovan din clasa a V-a a obținut rezultate frumoase, elevi din clasa a VIII-a au obținut rezultate bune, Anuța Chindriș, Maria Chindriș, 78,5 puncte, respectiv 75 de puncte. Merită menționată prezența elevei Iuliana Iusco din clasa a VIII-a care a obținut un punctaj foarte bun, 91 de puncte. Andrada Paula Florea a obținut la olimpiada de limba și literatura română 69 de puncte, ea face cinste școlii noastre prin rezultatele pe care le obține la olimpiada de matematică, în acest an s-a calificat pe locul VII. Sâmbăta trecută a avut loc olimpiada de religie greco-catolică, etapa județeană, din școala noastră au participat 2 elevi. Ioan Gorzo, clasa a VII-a, a obținut premiul II și Găvrilă Gorzo, din clasa a VIII-a, a obținut mențiune”, a adăugat Măricuța Pașca.

Elevii din Ieud cu rezultate deosebite la concursurile școlare au fost premiați și de către Consiliul Județean Maramureș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.