Duminică e meciul decisiv pentru promovarea în Liga 2

Duminică, de la ora 17.30, stadionul din Recea va fi gazda partidei dintre ACS Fotbal Comuna Recea și CS Minaur Baia Mare, manșa retur a barajului de promovare în Liga 2. |n prima partidă, disputată pe stadionul “Viorel Mateianu”, CS Minaur s-a impus cu 2-1 (1-0), după golurile marcate de Cristi Bud, Brian Lemac, respectiv Alin Bota (penalty).

Singurul lucru cert este că județul Maramureș va avea sigur o reprezentantă în Liga 2. Lupta va fi acerbă, suntem convinși, iar echipa promovată se poate stabili chiar și după prelungiri sau exacutarea penalty-urilor de departajare (în cazul în care scorul va fi același ca și în tur după 90 de minute, respectiv după 120 de minute).

Interesant este că avem o dispută între două echipe foarte tinere, Recea fiind înființată în 2013, în timp ce echipa din Baia Mare este din 2017. Ambele au trecut la pas de Liga a 4-a, iar mai apoi, în Liga 3, au fost mereu în partea de sus a clasamentului. Recea a avut șansa și sezonul trecut să promoveze, dar a avut un final de campionat mai puțin reușit.

Sursa:Minaur.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.