Drumurile și vremea astăzi în județ

Sectoarele de drumuri naționale au carosabilul curat și umed cu excepția DN18, în Pasul Prislop, unde între km 156 și km 180 e zăpadă frământata de până la 1 cm. S-a acționat cu 11 utilaje și s-au împrăștiat 22 de tone de material antiderapant.

În ceea ce privește sectoarele de drumuri județene, acestea au carosabilul curat și umed în zona de munte, respectiv curat și parțial uscat în rest. S-a intervenit cu șapte utilaje și s-au răspândit 60 de tone de material antiderapant.

Vizibilitatea în trafic este bună. Cerul este acoperit și în unele zone ninge. Izolat, în zonele joase, se semnalează ceață. Vântul suflă slab la moderat, cu intensificări temporare în zona de munte.

Vremea se menține astăzi apropiată de normalul termic al perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 6 grade, iar cele vor oscila între -5 și -2 grade. Cerul va fi variabil, temporar noros îndeosebi în cursul zilei, când, local, la munte, și pe arii restrânse în rest, vor cădea precipitații predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab la moderat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.