Droguri de mare risc în Maramureş

Droguri de mare risc în Maramureş

Ofiterii antidrog au descoperit, în urma perchezitiilor efectuate la locuintele mai multor suspecti de trafic de droguri, atât pastile ecstasy, cât si mefedrona si efedrina, toate considerate droguri de mare risc. Substantele si tabletele ridicate au fost trimise laboratorului de specialitate pentru expertiza.
Ieri 31 martie, politisti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Maramures, cu sprijinul politistilor B.C.C.O. Cluj si I.P.J. Maramures, cu sprijinul ofiterilor D.G.I.P.I., sub directa coordonare a procurorilor D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Cluj, au desfasurat o actiune pe linia combaterii traficului si consumului de droguri de risc si mare risc.
Astfel, au fost efectuate cinci perchezitii domiciliare în judetul Maramures si una pe raza judetului Cluj, în urma carora au fost ridicate mai multe pastile suspectate a fi „ecstasy” si pliculete ce contineau o substanta de culoare alba, posibil mefedrona si efedrina, considerate droguri de mare risc.
Substantele si tabletele ridicate au fost trimise laboratorului de specialitate pentru expertiza.
De asemenea, au fost puse în executare peste 20 de mandate de aducere a unor persoane din judetele Maramures, Alba, Sibiu si Municipiul Bucuresti, o parte dintre suspecti fiind audiati sub aspectul savârsirii infractiunilor de trafic si consum de droguri, iar altii în calitate de martori.
În urma probatoriului administrat în cauza, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au dispus masura retinerii pentru 24 de ore fata de un baimarean, iar fata de alti doi tineri s-a dispus obligarea de a nu parasi localitatea.
În cauza continua cercetarile pentru stabilirea întregii activitati infractionale a suspectilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.