VIDEO | Dragoș Titea, secretar de stat: “Ministerul Transporturilor a primit cel mai mare buget pentru investiții, din ultimii 20 de ani”

Proiectul bugetului de stat pe anul 2019 a fost aprobat vineri, în cadrul ședinței de Guvern. Ministerul Transporturilor a primit cel mai mare buget pentru investiții, din ultimii 20 de ani, informează secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, maramureșeanul Dragoș Titea.

Dragoș Titea, secretar executiv PSD Maramureș, subliniază că bugetul MT din acest an este unul echilibrat. S-au purtat discuții ample pentru ca cifrele de buget din 2019 să ajute la susținerea și finalizarea mai multor investiții din domeniul transporturilor.

“Le mulțumesc public tuturor celor care s-au implicat în elaborarea acestui buget, întregului Guvern condus de doamna premier Viorica Dancilă dar și președintelui PSD, Liviu Dragnea !

Subliniez că acest buget este foarte echilibrat, construit pe realitățile anilor precedenți și cu proiecții profesioniste până în 2022, propuse și realizate de profesioniști. Sunt proiecte pentru români și pentru România, pe care PSD și le-a asumat prin programul de guvernare și pe care le va duce la îndeplinire!

Perioada 2019-2020 va fi una în care vom miza pe creșterea investițiilor, atât cele finanțate din buget sau prin accelerarea absorbției de fonduri europene, cât și prin stimularea investițiilor private.”, declară secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Dragoș Titea.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.