VIDEO | Două tiruri cu măști de protecție a ajuns în Maramureș

Un transport important de măști de protecție a ajuns în Baia Mare și vor fi distribuite maramureșenilor ce fac parte din categoriile considerate de risc.

Ministerul Sănătății a livrat un număr de 2 749 550 de măști pentru Maramureș, în cursul săptămânii trecute. Măștile vor ajunge la categoriile de risc, persoane cu venituri reduse și asistați sociali.

”Pentru fiecare dintre acești cetățeni vor fi distribuite câte 50 de măști, care vor ajunge o dată la două săptămâni, printr-o repatizare care se va face de către fiecare primărie din județul Maramureș.   Într-adevăr acest lucru este foarte benefic, având în vedere și situația în care ne aflăm, cu numărul de cazuri cu care Maramureșul se confruntă în acest moment, care sunt în creștere și cu pacienți care din păcate se află în stare destul de gravă în spitalele din județul nostru”, susține Rareș Pop, director DSP Maramureș.

Un alt transport cu un alt lot de măști, va sosi în Maramureș în perioada dinaintea alegerilor, distribuite tot prin intermediul DS,  primăriilor. Acestea vor ajunge la cetățenii care vor dori să-și exprime opțiunea de vot.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.