VIDEO | Casa Județeană de Pensii Maramureș a reușit să distribuie aproape integral biletete de tratament puse la dispoziția pensionarilor din județ

Casa Județeană de Pensii Maramureș a reușit să distribuie aproape integral biletete de tratament puse la dispoziția pensionarilor din județ. În procent de peste 90% s-au repartizat biletele pentru luna august, dar și cele puse la dispoziția pensionarilor pentru sfârșitul lunii august, început de septembrie.

Comparativ cu anul trecut, Casa Județeană de Pensii Maramureș a înregistrat un număr mai mic de cereri pentru biletele de tratament, venite din partea pensionarilor. Până în acest moment s-au înregistrat în jur de 5000 de cereri, iar în 2019 au fost 8000 de cereri până la sfârșitul anului. Acest lucru se datorează și faptului că unele baze de tartament au început activitatea mult mai târziu, din cauza pandemiei.

”Pentru luna august, de exemplu, am avut două serii, în prima serie am avut repartizate 353 de bilete și am valorificat 322 de bilete, deci procentul de 91%, nu putem spune că este un procent rău. Pentru a doua serie care a început în jurul datei de 28 august am avut repartizate 382 de bilete, și au fost valorificate 345 de bilete, deci tot un procent de 90, 31%. În acest moment suntem în derulare cu seria a XIV-a care începe în jurul date de 12 septembrie, pentru care am avut repartizate 347 bilete”, spune Lucica Pop, diretor executiv Casa Județeană de Pensii Maramureș.

În acest moment mai există la Casa Județeană de Pensii Maramureș bilete de tratament disponibile în această perioadă la Bizușa, 10 bilete la Covasna, 10 bilete la 1 Mai, la Sângiorz- Băi-10 bilte, la Căciulata -6 bilete și la mare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.