Două infracțiuni constatate și peste 100 de amenzi date pe șoselele Maramureșului

Poliţiştii rutieri au constatat, în acțiunile desfășurate ieri pe șoselele județului, 126 de contravenții, pentru care au fost aplicate amenzi în valoare de peste 38.000 de lei. Totodată șase șoferi s-au ales cu permisele suspendate.

Poliţiştii, însoţiţi de reprezentanţi ai Registrului Auto Român, au oprit pentru verificări mai multe autoturisme, în Baia Mare, Sighet, Baia Sprie, Şişeşti, Şomcuta Mare, Valea Chioarului, Câmpulung la Tisa, Remeţi şi Leordina. Pe lângă amenzi date, polițiștii au lăsat fără permise șase șoferi, care au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h, au efectuat depășiri neregulamentare sau nu au acordat prioritate de trecere pietonilor și autovehiculelor şi au retras pentru nereguli tehnice şapte certificate de înmatriculare.

În cadrul aceloraşi acţiuni, poliţiştii au constatat două infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Pe numele unui sighetean, depistat în timp ce conducea un autoturism chiar dacă avea permisul de conducere reţinut, şi pe numele unui băimărean care a condus cu permisul anulat şi în stare de ebrietate, au fost întocmite dosare penale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.