Două incendii în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, pompierii maramureșeni au intervenit la două incendii. Într-un caz a luat foc o mașină, ar în cel de-al doilea s-a aprins un acoperiș.

Miercuri, două echipaje de stingere și unul de prim ajutor EPA SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare, au acționat la lichidarea unui incendiu declanșat la un autoturism parcat pe strada Tineretului din municipiu. Au ars elementele combustibile din compartimentul motor și habitaclul autoturismului.

Joi dimineață, un echipaj de stingere de la Punctul de lucru Șomcuta Mare a intervenit la un incendiu semnalat la o gospodărie situată pe strada Mireșului din oraș. Ca urmare a intervenției rapide a pompierilor militari, a ars doar un metru pătrat din acoperiș, respectiv o grindă, pe o lungime de un metru.

De la începutul anului, pompierii militari maramureșeni au intervenit la 59 de incendii, dintre care 37 s-au produs la locuințe, gospodării și anexe. Cele mai multe au izbucnit din cauza coșurilor de fum necurățate sau defecte.

În aceeași perioadă, echipajele SMURD din județ au efectuat 430 de intervenții, dintre care 28 pe parcursul ultimelor 24 de ore.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.