VIDEO | Două demisii în Consiliul Local Sighetu Marmației

 Doi consilieri locali și-au dat demisia din Consiliu Local Sighetu Marmației după doar 6 luni de la preluarea mandatului. Este vorba despre Ioan Pop de la PNL și Petru Rednic din partea Coaliției pentru Maramureș.

În cadrul ședinței ordinare de ieri, Consiliul Local Sighet a luat act de demisia celor doi consilieri.

”Această demisie a fost înaintată de către domnul Pop Ioan. Având în vedere că este director adjunct al Colegiului Național Dragoș Vodă la ultimele discuții pe care le-am avut cu dânsul îmi spune că are o activitate extrem de solicitantă la Colegiul Național Dragoș Vodă, plus că mai dorește să termine de clarificat situația juridică pentru că se gândește la niște proiecte ale Colegiului. Dânsul renunță la mandatul de consilier local în special datorită faptului ca foarte multe ședințe se suprapun cu activitățile pe care le are la Colegiul Național Dragoș Vodă”, a explicat Daniela Onița Ivașcu, viceprimarul municipiului Sighetu Marmației.

”În ședința extraordinară, care a avut loc în urmă cu câteva zile, domnul consilier Petru Rednic și-a anunțat demisia, a depus-o și în scris a doua zi, urmează să constatați”, a precizat Vasile Moldovan, primarul municipiului Sighetu Marmației.

Rămâne de văzut cine va ocupa cele două locuri rămase vacante în Consiliu Local Sighetu Marmației.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.