Dosare penale pentru doi bărbați care și-au agresat soțiile

Polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați  aseară prin 112 că un bărbat face scandal. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că pe fondul unor neînțelegeri și al consumului de băuturi alcoolice, un bărbat de 77 de ani din oraș a devenit agresiv fizic și verbal față de soția lui, o femeie de 72 de ani.

Din cauza comportamentului agresiv, bărbatul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Sighetu Marmației, secția psihiatrie, în vederea internării. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

Azi-noapte, polițiștii din Dragomirești au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că o femeie a fost agresată de către soț. Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind o femeie de 22 de ani și pe soțul acesteia, un bărbat de 29 de ani. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că în urma unor discuții în contradictoriu și pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe femeie.

Și pe numele lui s-a emis un ordin de protecție provizoriu și i s-a făcut dosar penal.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.