Donaţie autoturism Logan pentru Punctul de Lucru Fărcaşa

Donaţie autoturism Logan pentru Punctul de Lucru Fărcaşa

Ieri 10.11.2011, la punctul de lucru al Detasamentului de Pompieri Baia Mare din Fărcaşa, într-un cadru festiv reperezentanţii autorităţii publice locale au predat pompierilor militari, intr-un cadru festiv, cheile unui autoturism Logan, ce va fi folosit pentru misiuni de  prevenire şi transport.
La festivitate au participat senatorului Gheorghe Mihai Bârlea, Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş Mircea Man,  Primarul comunei Fărcaşa Stejeran Ioan, primari din zona Codru,  comanda Inspectoratului „Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramureş şi alţi invitaţi.
Cu acelaşi prilej, au fost prezentate lucrările efectuate la garajele ce vor adăposti cele  doua autospeciale cu apă şi spumă ale punctului de lucru Fărcaşa şi pregătirile pentru amenajarea unei staţii SMURD preconizate a se deschide în perioada următoare.
De asemenea, Primăria Farcasa s-a angajat sa suporte toate cheltuielile pentru functionarea in bune conditii a autospecialelor din dotare si a tuturor utilitatilor imobilului, cheltuielile de naveta a pompierilor militari, astfel ca Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramures asigura doar salariile pompierilor militari.
Mulţumim Conducerii primăriei Fărcaşa şi Consiliului Local pentru modul în care se implică pentru buna desfasurare a activitatilor pompierilor, fiind un model de urmat şi pentru alte administraţii publice locale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.