VIDEO | Doliu la Jandarmeria Maramureș. Un jandarm a murit după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod

Doliu la Jandarmeria Maramureș. Un jandarm în vârstă de 50 de ani din comuna Dumbrăvița și-a pierdut viața luni seara în urma unui grav accident rutier produs pe DN1C, în localitatea Bunești.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, bărbatul de 50 de ani, din județul Maramureș, care se deplasa din direcția municipiului Gherla înspre Dej, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus, iar ulterior a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod.

”Suntem profund îndurerați de pierderea camaradului nostru, plt. adj. șef Gălătuș Mircea, care a plecat la ceruri ieri, 08 martie 2021. În semn de prețuire pentru camaradul nostru, personalul Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș este alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui ce a fost un bun coleg, prieten, soț și tată, rugându-l totodată pe Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în liniște și pace. Condoleanțe familiei îndoliate!”,  a transmis Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.