VIDEO | Doi răniți în două accidente

O fetiță de 10 ani și un bărbat de 43 de ani au ajuns ieri la spital în urma unor accidente. Unul dintre evenimentele rutiere s-a produs în Țicău, iar celălalt în Arduzel.

Polițiștii din Ulmeni au fost sesizați că pe un drum comunal din Arduzel s-a produs un accident rutier. La fața locului aceștia au constatat faptul că un bărbat din localitate care a condus un utilaj agricol a ieșit, într-o curbă, de pe carosabil și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului. Bărbatul a fost rănit și a fost transportat la Spitalul Judeţean Baia Mare. În urma verificărilor polițiștii au stabilit că acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, motiv pentru care i-au fost prelevate mostre biologice de sânge.

Tot polițiștii din Ulmeni au intervenit la cel de-al doilea accident, produs în Țicău. Aceștia au constatat că un bărbat de 37 de ani din Sălaj care conducea o autoutilitară pe DJ 108 A a lovit ocopilă  de 10 ani din Ulmeni, care se afla pe partea carosabilă. Fetița a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență pentru acordarea de îngrijiri. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. El însă e cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.