VIDEO | Doi polițiști de frontieră maramureșeni s-au rătăcit aproape de granița cu Ucraina

Ample acțiuni de căutare au avut loc noaptea trecută în Maramureș după ce doi polițiști de frontieră de la Vişeu de Sus au fost dați dispăruți, luni seara, în Munţii Maramureşului. După mai multe ore de căutări aceștia au fost găsiți dimineață într-un adăpost pe raza localității Borșa.

Mai multe echipaje de salvamontişti, voluntari, poliţişti, jandarmi și angajați ai ISU au pornit în căutarea celor doi polițiști. Aceștia trebuiau să predea schimbul colegilor lor în jurul orei 17.00, dar nu au mai ajuns la punctul de întălnire. Zona lor de patrulare este una cu acces foarte dificil şi aproape de frontiera cu Ucraina. Pentru că nu nu au ajuns nici până la ora 21.45, s-a dat alarma şi s-a dispus începerea căutărilor

”Azi dimineață în jurul orei 06:00, cei doi poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus au fost găsiţi de către o patrulă a poliţiei de frontieră, la un adăpost, în apropierea frontierei de stat cu Ucraina, pe raza localităţii Borşa. Din cauza ceţii dense, colegii noştri s-au rătăcit şi găsind adăpostul au rămas acolo. Colegii sunt bine, iar în momentul de faţă sunt pe traseul în spre sediul sectorului Vişeu de Sus”, a spus Iulia Stan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei.

La acțiunea de găsire a celor doi politiști de frontiera, au participat  peste 100 de lucrători din cadrul structurilor MAI din judeţ.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.