Doi bărbaţi, surprinşi în miez de noapte transportând prin Şomcuta Mare alcool fără documente legale, vor fi cercetaţi penal pentru evaziune fiscală

Doi bărbaţi, surprinşi în miez de noapte transportând prin Şomcuta Mare  alcool fără documente legale, vor fi cercetaţi penal pentru evaziune fiscală

Azi noapte, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei oraş Şomcuta Mare aflaţi în patrulare pe drumul naţional ce tranzitează oraşul, au oprit pentru control un autoturism marca  Opel  înmatriculat în judeţul Braşov.
 Conducătorul autoturismului, Nelu C., de 41 ani, din judeţul Braşov era însoţit de Fănică F., de 38 ani, din comuna Fărcaşa. Cei doi transportau în miez de noapte peste 560 litri de alcool pentru care nu au putut prezenta documente de însoţire şi provenienţă.
 Cu sprijinul reprezentanţilor D.J.A.O.V.Maramureş s-au prelevat probe şi s-a  determinat concentraţia alcoolică a lichidului transportat. Cei 567,5 litri alcool de concentraţie 48%, în valoare de 14.187,5 lei a fost ridicată de poliţişti şi predată în custodia autorităţilor vamale, fiind indisponibilizat şi autoturismul folosit la transportul alcoolului.
 Cercetările continuă urmând a fi dispuse măsuri legale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.