VIDEO | Distribuirea locuințelor sociale, blocată de pandemie

La inceputul anului autoritățile locale din Sighetu Marmației au anunțat finalizarea lucrărilor la blocurile din zona Fucs. Locuințele sociale nu au fost însă distribuite atunci pentru că mai trebuiau făcute lucrări la drum și la iluminatul din zonă. Acum distribuirea locuințelor este din nou întârziată de restricțiile impuse de pandemia de coronavirus.

După mulți ani de amânări lucrările la blocurile de locuințe sociale din zona Fucs au fost finalizate în totalitate, spune primarul municipiului Sighetu Marmației.

”Blocurile din zona Fucs sunt gata, activitatea industrială nu a fost oprită, la zona Fucs am terminat săptămâna trecută ultimul lucru care mai era de făcut la blocul ANL, respectiv montarea lifturilor, au venit. Noi am terminat, ar mai urma să le dăm în funcțiune toate trei blocurile, e un pic mai complicat pentru că asta presupune agitație și așteptăm să treacă perioada asta să vedem ce ne aduce data de 15 mai și care este nivelul de relaxare a măsurile”, a declarat Horia Scubli, primarul municipiului Sighetu Marmației.

În luna ianuarie consilierii locali sigheteni au aprobat  lista cu persoanele a căror dosare au fost validate pentru a primi o locuință socială pe baza criteriilor aporbate de Consiliul Local.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.