Distracţie maximă la Festivalul Tinerilor

Distracţie maximă la Festivalul Tinerilor

Atmosferă incendiară în Centrul istoric al municipiului Baia Mare. Sute de tineri s-au adunat vineri seara în Piaţa Millennium pentru a se distra, a socializa sau a participa la diverse concursuri sportive şi activităţi recreative, toate organizate în cadrul festivalului Summer Youth Fest. Atmosfera a fost întregită de două concerte în aer liber, de care băimărenii s-au cam lipsit în ultima perioadă. Deepcentral şi Voltaj au fost cele două trupe care au încălzit atmosfera în Piaţa Millennium şi au dat startul la distracţie.


De la mic la mare, sute de băimăreni au ieşit vineri seara din case pentru a se distra în Piaţa Millennium. Concertele au început la ora 19:00, tonul fiind dat de trupa locală Ultimul Nivel. Apoi au urcat pe scenă băieţii de la Deepcentral. Concertul trupei Voltaj a fost cel mai aşteptat de băimăreni iar showul băieţilor a fost unul pe măsură. În ciuda rafalelor puternice de ploaie care au încercat să strice atmosfera după primele două piese cântate de aceştia, formaţia lui Călin Goia a demonstat că poate face spectacol, indiferent de vreme.
Băimărenii au arătat încă o dată că sunt fani adevăraţi Voltaj, au înfruntat ploaia şi, cu mâinile în aer, au fredonat toate piesele cântate de băieţi. Tonici şi cu chef de distracţie, membrii trupei Voltaj i-au încântat pe băimăreni cu cele mai cunoscute hituri precum "Mi-e dor de", "Albinuţa", "Hai sus", "Crede", "20 de ani" şi alte melodii consacrate. Evenimentul a fost organizat de Primaria si Consiliul Local Baia Mare.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.