Directorul de programe OTV trimis in judecata

Directorul de programe OTV trimis in judecata

Directorul de programe de la OTV Doru Iuga a fost trimis în judecată miercuri, alături de mai multe persoane, de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti în dosarul în care sunt acuzaţi de proxenetism în formă continuată şi acte sexuale cu un minor, informează un comunicat al Parchetului remis AGERPRES.

"Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au finalizat urmărirea penală efectuată în cauza având ca obiect săvârşirea infracţiunii de proxenetism în formă continuată, reţinută în sarcina inculpaţilor Staicovici Andrei-Marius, Manolache Viorel, Haciadurian Stefan Romeo şi Dobre Adrian, respectiv a infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată, reţinută în sarcina inculpaţilor Zander Klaus şi Iuga Doru Andrei Costin, toţi aceşti inculpaţi fiind arestaţi preventiv începând cu data de 1 iulie", precizează comunicatul.

Conform rechizitoriului, proxeneţii ademeneau, în vederea practicării de relaţii homosexuale, persoane din rândul bărbaţilor tineri fără adăpost sau al celor cu mijloace de existenţă precară, din mai multe zone din Bucureşti, cunoscute ca zone de întâlnire pentru homosexuali. Proxeneţii contactau telefonic, la cererea clienţilor, bărbaţi tineri, printre care se aflau şi minori, cărora le solicitau servicii sexuale pentru clienţi şi le înlesneau întâlnirile cu clienţii. Proxeneţii erau contactaţi telefonic de bărbaţi tineri care îşi ofereau serviciile sexuale şi cărora de asemenea le înlesneau întâlnirile cu clienţii.

"Din cercetările efectuate a rezultat că proxeneţii le asigurau bărbaţilor tineri care se prostituau transportul în vederea întreţinerii de relaţii sexuale, fie prin intermediul autoturismelor proprii, fie cu autoturisme taxi, achitând contravaloarea cursei efectuate. Tinerii care practicau prostituţia erau transportaţi de proxeneţi la locuinţele clienţilor, unde erau ţinuţi timp de mai multe ore (pe timpul nopţii sau chiar în toate zilele de week-end), timp în care întreţineau relaţii sexuale cu aceştia", arată procurorii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.