Din 1 septembrie "Litoralul pentru toti"

Din 1 septembrie "Litoralul pentru toti"

Programul ‘Litoralul pentru toţi’ va demara la data de 1 septembrie, iar începând din 18 august doritorii au inceput deja sa faca rezervări prin intermediul agenţiilor de turism autorizate de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România. Trece de 40 numarul hotelurilor înscrise in acest program a anunţat, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc.


Perioada de desfăşurare a programului ‘Litoralul pentru toţi’ va fi de o lună şi jumătate, data finală fiind estimată pentru 15 octombrie a.c. Potrivit Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, biletele au fost puse în vânzare în agenţiile de turism, iar în ofertă s-au înscris 40 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţie un numâr de aproximativ 6.500 locuri pe serie, echivalentul a 40.000 de turişti cazaţi. Turiştii care achiziţionează un sejur prin intermediul programului ‘Litoralul pentru toţi’ vor beneficia de un Voucher de atracţii Litoral, oferit de către Consiliul Judeţean Constanta, şi care
asigură o intrare gratuită la unul dintre următoarele obiective turistice din Constanţa: Muzeul de Istorie şi Arheologie, Muzeul de Artă Populară sau Acvariul. În ceea ce priveşte tarifele practicate în cele şase serii ale programului social, acestea sunt cuprinse între 179 de lei/persoană la un hotel de o stea (numai cazare), şi 549 lei/persoană la un hotel de 5 stele, cu mic dejun inclus. În toate variantele de cazare, sejurul este de şase nopţi. Listele cu unităţile de cazare sunt actualizate zilnic pe site-urile celor trei asociaţii partenere în program, respectiv Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc., Asociaţia Litoral – Delta Dunării şi Patronatul Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.