VIDEO | DETALII ȘOCANTE ÎN CAZUL CRIMEI DE LA RUȘOR: Chiar mama copiilor este suspectă de dubla crimă

Detalii șocante ies la iveală în cazul morții celor doi copii din satul Rușor. Din primele cercetări, chiar mama copiilor este suspectă de dubla crimă. Aceasta i-ar fi bătut pe cei mici, până când n-au mai respirat.

Tragedia a avut loc miercuri dimineaţă în timp ce femeia se afla singură acasă cu cei doi copii, o fetiţă de doar 4 luni şi un băieţel de 1 an şi 9 luni. Tatăl copiilor era plecat la muncă.  Bărbatul povesteşte că a fost sunat de soția lui și i-a spus că i-a lovit pe cei mici. A mers de urgență acasă însă pruncii nu au mai putut fi salvaţi.

„Dimineaţa când am plecat de acasă am vorbit cu ea şi toate au fost bine, şi pe la 10 jumătate m-a sunat că a dat cu copiii de pământ. Am venit acasă şi fetiţa sufla, băiatul era galben tot şi pe fetiţă am resuscitat-o. Se plângea că o mai doare capul. A fost la medic şi i-a dat medicamente de durere de cap” a spus tatăl copiilor.

”Am vorbit dimineață cu ea, le dădea mâncare copiilor. Nu știu nimic ce s-a întâmplat. Am auzit că a dat cu ei de pământ, dacă nu am văzut nu putem zice ce a făcut,” a precizat bunica copiilor.

Mama celor doi copii a fost dusă la audieri şi va fi transportată la Spitalul Municipal Sighetu Marmației pentru efectuarea unei expertize psihiatrice.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.