VIDEO | Despre proiectele noului primar și despre așteptările oamenilor, în emisiunea Manifest, de la TV Sighet

Noul primar al municipiului Sighetu Marmației și-a preluat în această săpătmână mandatul. În cadrul emisiunii Manifest, de la TV Sighet, realizată de Dana Berci, veți putea afla ce proiecte are noul edil local pentru oraș dar și care sunt lucrările care vor fi făcute cu prioritate. Vasile Moldovan spune că știe problemele existente în Sighetu Marmației și că treptat ele vor fi rezolvate.

”Mulțumesc că dați o anumită importanță acestei instituții, o instituție reprezentativă pentru orașul nostru și o instituție care trebuie să ne reprezinte pe noi toți, locuitorii municipiului Sighetu Marmației. În mare parte eram familiarizat cu problemele administrative din cadrul Primăriei Sighet pentru că am fost și consilier local, dar și prefect al județului Maramureș. În calitate de prefect am avut o colaborare foarte bună cu Primăria Sighet din punct de vedere administrativ și în mare parte cunosc problemele orașului. Problemele sunt destul de mari în oraș, pe lângă cele generate de pandemie  avem și probleme de infrastructură, avem probleme cu racordarea la rețeaua de gaz, vine iarna, acum să vedem ce mai putem acoperi, dar oricum trebuie gândit un proiect mai serios pentru viitor. Am încercat în primele zile de mandat să reparam anumite străzi din Sighet care nu sunt practicabile la ora actuală, sunt intervenții provizorii momentan. Cât de curând trebuie să prezentăm o soluție tehnică pentru aceste străzi și să facem proiecte pentru a le putea asfalta”, a precizat Vasile Moldovan, primarul municipiului Sighetu Marmației.

Interviul integral cu primarul municipiului Sighetu Marmației îl puteți urmări vineri începând cu ora 18:35 la emisiunea Manifest, la TV Sighet. Tot în cadrul acestei emisiuni câțiva sigheteni vor spune ce așteptări au de la noul primar și de la Consiliul Local.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.