Descinderi printre lactate

Descinderi printre lactate

În această dimineaţă poliţiştii celor două compartimente, naţională şi locală în colaborare cu jandarmii şi reprezentanţi ai Circumscripţiei Sanitar-Veterinare pentru Siguranţă Alimentelor Sighet au demarat o acţiune de control în rândul comercianţilor de lactate. 
  
Astăzi 6 aprilie în jurul orei 10 reprezentanţi ai Circumscripţiei Sanitar-Veterinare pentru Siguranţă Alimentelor Sighet în parteneriat cu poliţia şi jandarmii au desfăşurat activităţi de control în unităţile din industria agroalimentara. Astfel a fost efectuată o razie pe străzile din Sighet pentru a identifică locurile unde se comercializează produse lactate în plină stradă. În zonă cunoscută de către localnici Big au fost identificate mai multe femei care comercializau pe marginea străzii produse lactate. În urmă controalelor efectuate au fost constatate o serie de neconformităţi cum ar fi: depozitarea produselor alimentare neetichetate, condiţii de igiena necorespunzătoare, nerespectarea criteriilor de compatibilitate la depozitarea produselor, nerespectarea condiţiilor de manipulare, lipsă monitorizării  temperaturii în spaţiul de depozitare sau sursă de apa utilizată contaminată bacteriologic. Că o formă de avertisment, reprezentanţii forţelor de ordine publică au periclitat marfă turnând albastru de metil pe toate produsele, pentru a stopa vânzarea acestora. 
  
Femeile speriate au abandonat marfă şi au luat-o la fugă. Cei care locuiesc în zonă sunt de părere că ar fi nevoie de o piaţă de cartier, pentru a nu fi constrânşi să se deplaseze până în cealalalt capăt de oraş unde este amplasată piaţă agroalimentara. 
  
Acţiunea de azi unora li s-a părut chiar exagerată, în condiţiile în care pentru două babute s-au mobilizat toate forţele de ordine publică din municipiu. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.