VIDEO | Denis Mihai Pop, jandarmul maramureșean campion la judo, sambo și jiu jitsu brazilian

Inspectoratul Județean de Jandarmi Maramureș aniversează pe data de 3 aprilie 171 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, iar până la această dată, insectoratul va prezenta povestea unor jandarmi care s-au remarcat în vreu fel sau altul. Astăzi, vă prezentăm povestea sergentului major, Denis Mihai Pop.  

Denis-Mihai Pop din cadrul detaşamentului de jandarmi mobil Baia Mare, este un tânăr jandarm pe care disciplina și respectul dobândit prin sport l-au adus către o carieră în Jandarmerie.

Tânărul practică Judo, Sambo și Jiu Jitsu Brazilian de la vârsta de 10 ani și a participat de-alungul timpului la numeroase competiții naționale si internaționale. A obținut la Judo titlul de vicecampion naţional la juniori în anul 2012, la categoria 81 de kg. și a fost component al lotului național de juniori. În anul 2013 a obținut locul 3 la U23 categoria 90 kg. iar în anii 2017 și 2019 s-a clasat pe locu 5 la seniori, categoria de greutate 81kg.  La Sambo a obținut titlul de vicecampion național la seniori în anul 2020, la categoria de greutate 90 kg. La Jiu Jitsu Brazilian a obținut titlurile de campion și vicecampion național Gi și NoGi Seniori Profesionisti în anul 2020, la categoria de greutate 86 kg.

Începând cu luna noiembrie a anului 2019, sg. maj. Denis-Mihai Pop a fost repartizat la Jandarmeria Maramureş ca urmare a absolvirii Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni.

Denis știe să îmbine foarte bine sportul cu profesia de jandarm, pe timpul activităţii profesionale își îndeplinește cu responsabilitate atribuţiile de serviciu şi este apreciat de către conducerea instituţiei pentru activitatea pe care o desfăşoară.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.