Demersuri pentru pentru asigurarea finanțării necesare implementării proiectelor cu un impact major în dezvoltarea județului Maramureș

Pentru a asigura finanțarea necesară implementării proiectelor cu un impact major în dezvoltarea județului Maramureș, Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, a avut astăzi, 7 noiembrie o întâlnire de lucru cu doamna Wassila Dridi, manager împrumuturi și dezvoltare socială în cadrul Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei.

Am discutat cu doamna Wassila Dridi despre portofoliul de proiecte pe care l-am dezvoltat în acești trei ani de când am preluat funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș, precum și despre impactul pozitiv pe care aceste proiecte îl vor avea în comunitatea maramureșeană. Ulterior, am mers în teren pentru a vedea câteva dintre obiectivele de investiții pe care le avem în plan.

Investițiile în domeniul infrastructurii, educației, sănătății, conservării patrimoniului cultural, dar și pentru dezvoltarea comunităților marginalizate sunt câteva dintre proiectele pe care le-am prezentat doamnei Wassila Dridi și care sunt eligibile pentru a primi sprijin financiar din partea Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei.

Am încredere că vom primi sprijinul de care avem nevoie din partea Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei, iar astfel vom asigura cofinanțarea și cheltuielile neeligibile pentru proiectele noastre de dezvoltare a Maramureșului”, a declarat Ionel Bogdan.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.